Zászlórúd, zászló, világító oszlop a legprofibbaktól

A polikov kft többgenerációs családi vállalkozás, amely 2002 óta áll a megrendelők rendelkezésére, poliészter alapú zászlórudakkal, világítási oszlopokkal, világító oszlop telepítéssel és számos egyéb termékkel, szolgáltatással amely ebből a kiváló alapanyagból előállítható. Mindemellett 2010 óta kizárólagos közép-kelet-európai forgalmazója a lengyel Agra innovatív alumínium zászlórúdjainak és világítási oszlopainak. A Polikov Kft. termékei a legextrémebb időjárási körülmények között is megállják a helyüket, legyen szó akár a telepített, nagy felületű lobogókat hordozó zászlórudakról, amelyekhez a Kft természetesen zászlókat, lobogókat is forgalmaz; vagy legyen szó a rendkívül energiatakarékos, modern szerelvényekkel szerelt világítási oszlopokról. Szinte nincs olyan szektora az iparnak, kereskedelemnek és szolgáltatásnak ahol ne volnának a Polikov Kft.-nek elégedett partnerei, a nagyvállalatoktól az ismert gyorséttermi hálózatokon át közintézményekig, de akár az állatkertekig.

Telepített poliészter és alumínium zászlórudak

A zászlórudak 4 méterestől 12 méteres magasságig állnak a kedves érdeklődők rendelkezésére. Többféle kivitelben világító oszloprendelhetők: külső kötélvezetésű, belső kötélvezetésű, kurblis és nem leengedhető változatban is. A Polikov Kft. zászlórúdjainak java része elérhető tartókaros változatban is, amely szélmentes zónákban is kiválóan láthatóvá teszi a tisztelt megrendelő lobogóját. Az üvegszálas erősítésű poliészter és alumínium oszlopok könnyűek, könnyen szerelhetők, telepítésük egyszerű, termékeink az európai időjárási körülmények legszélsőségesebb hatásait is gond nélkül kiállják. Termékeink java része mobil talppal is rendelhető, sőt, bérelhető, kiváló választás a mobil talppal szerelt zászlórúd, ha a megrendelőnek például időszakos rendezvényre való figyelemfelhívás a célja. A Polikov Kft. termékeit könnyen kezelhetőségük okán akár a megrendelő is képes felállítani, de igény szerint természetesen vállaljuk a termék telepítését. A Polikov Kft. a zászlórúdjaira 10 év garanciát vállal. A választott szerelvényeket használat közben is kicseréltetheti a megrendelő, ha a megváltozott igények azt követelik.

Zászlók a Polikov Kft.-től

világítási oszlopA forgalmazott zászlórudakhoz természetesen a Polikov Kft. zászlókat és lobogókat is kínál. Széles választékban: a vállalati, vagy intézményi lobogóktól az egyedi igényeket kielégítő speciális zászlókon át a nemzeti lobogóig. Zászlónyélre vagy zászlórúdra, kültéri, időjárásálló, vagy beltéri (akár igényesen hímzett) kivitelben is forgalmaz a Polikov Kft. zászlókat, lobogókat. Kiemelt figyelem esik a nemzeti lobogóra, amelynek kihelyezését – nemzeti jelképről lévén szó – törvény is szabályozza. A megfelelő méretben a megfelelő környezetbe – akár egyedi, a megrendelő által tervezett grafikák alapján is gyárt a Polikov Kft. zászlókat, lobogókat. A kültéri zászlók anyaga hurkolt poliészter, amely kifogástalanul állja a kültéri igénybevételt, elviseli a csapadékot, a viharos szelet, az UV-sugárzást. A forgalmazott zászlók, lobogók színtartása kiemelkedő. A Polikov Kft. speciális, viharálló kivitelt is forgalmaz. A kültéri lobogók digitális egyoldalas textilnyomtatással készülnek, ahol a hátoldal tükörképes, a zászlók 90%-ban átlátszóak. Beltérre varrott, hímzett lobogók is elérhetők. Márkák, brandek jelenlegi leghatékonyabb hirdetési felülete a zászlórudakra kihelyezett lobogó.

 

A legjobb világító oszlop forgalmazó

A világítási oszlopok, világító oszlopok anyaga üvegszálas erősítésű kompozit. A Polikov Kft. által forgalmazott, energiatakarékos kompozit lámpaoszlopLED-lámpákkal szerelt világító oszlopok kiváló alternatívái a hagyományosabb fém és  beton villanyoszlopoknak, kandelábereknek. Élettartamuk 40-50 év, könnyű súlyuknál fogva egyszerűen telepíthetők. Nem igényelnek különösebb karbantartást, de az esetleges szerelésük egyszerű – általában nem szükséges hozzá emelőkocsis szerkezet. Az üvegszál erősítésű kompozit oszlop könnyedén ellenáll az éghajlati viszonyok változásának, nem támadja a korrózió, anyagánál fogva érintésvédelmi szempontból a legkiválóbb választás. Maradvány-értéke nincs, így a rongálásnak is kevésbé van kitéve. Oszlopaihoz a Polikov Kft. a modulárisan szerelhető LED lámpatestek széles választékát kínálja. Az üvegszálas erősítésű kompozit oszlop előállítása és telepítése, és használata közben is minimális környezeti terhelést támaszt, környezetbarát eljárással készül, s hosszú élettartama alatt nem igényel különösebb szervizelést. A kompozit világító oszlop mellett a Polikov Kft. kiváló minőségű, öntött alumíniumból készült világítási oszlopokat is forgalmaz, sőt, építészeti szempontból is kifogástalan élményt nyújtó dizájn világítási oszlopokat, világítóoszlopokat is.