Zászlórúd, zászló, világító oszlop a legprofibbaktól

A polikov kft többgenerációs családi vállalkozás, amely 2002 óta áll a megrendelők rendelkezésére, poliészter alapú zászlórudakkal, világítási oszlopokkal, világító oszlop telepítéssel és számos egyéb termékkel, szolgáltatással amely ebből a kiváló alapanyagból előállítható. Mindemellett 2010 óta kizárólagos közép-kelet-európai forgalmazója a lengyel Agra innovatív alumínium zászlórúdjainak és világítási oszlopainak. A Polikov Kft. termékei a legextrémebb időjárási körülmények között is megállják a helyüket. Legyen szó akár a telepített, nagy felületű lobogókat hordozó zászlórudakról, amelyekhez a Kft természetesen zászlókat, lobogókat is forgalmaz; vagy legyen szó a rendkívül energiatakarékos, modern szerelvényekkel szerelt világítási oszlopokról. Szinte nincs olyan szektora az iparnak, kereskedelemnek és szolgáltatásnak ahol ne volnának a Polikov Kft.-nek elégedett partnerei. A nagyvállalatoktól az ismert gyorséttermi hálózatokon át közintézményekig, de akár az állatkertekig.

Telepített poliészter és alumínium zászlórudak

A zászlórudak 4 méterestől 12 méteres magasságig állnak a kedves érdeklődők rendelkezésére. Többféle kivitelben világító oszloprendelhetők: külső kötélvezetésű, belső kötélvezetésű, kurblis és nem leengedhető változatban is. A Polikov Kft. zászlórúdjainak java része elérhető tartókaros változatban is. Ez a változat szélmentes zónákban is kiválóan láthatóvá teszi a tisztelt megrendelő lobogóját. Az üvegszálas erősítésű poliészter és alumínium oszlopok könnyűek, könnyen szerelhetők, telepítésük egyszerű. A termékeik az európai időjárási körülmények legszélsőségesebb hatásait is gond nélkül kiállják. A forgalmazott áruk java része mobil talppal is rendelhető, sőt, bérelhető is. Kiváló választás a mobil talppal szerelt zászlórúd, ha a megrendelőnek például időszakos rendezvényre való figyelemfelhívás a célja. A Polikov Kft. termékeit könnyen kezelhetőségük okán akár a megrendelő is képes felállítani, de igény szerint természetesen vállaljuk a termék telepítését. A Polikov Kft. a zászlórúdjaira 10 év garanciát vállal. A választott szerelvényeket használat közben is kicseréltetheti a megrendelő, ha a megváltozott igények azt követelik.

Zászlók a Polikov Kft.-től

világítási oszlopA forgalmazott zászlórudakhoz természetesen a Polikov Kft. zászlókat és lobogókat is kínál. Széles választékban: a vállalati, vagy intézményi lobogóktól az egyedi igényeket kielégítő speciális zászlókon át a nemzeti lobogóig. Zászlónyélre vagy zászlórúdra, kültéri, időjárásálló, vagy beltéri (akár igényesen hímzett) kivitelben is forgalmaz a Polikov Kft. zászlókat, lobogókat. Kiemelt figyelem esik a nemzeti lobogóra, amelynek kihelyezését – nemzeti jelképről lévén szó – törvény is szabályozza. A megfelelő méretben a megfelelő környezetben – akár egyedi, a megrendelő által tervezett grafikák alapján is gyárt a Polikov Kft. zászlókat, lobogókat. A kültéri zászlók anyaga hurkolt poliészter, amely kifogástalanul állja a kültéri igénybevételt, elviseli a csapadékot, a viharos szelet, az UV-sugárzást. A forgalmazott zászlók, lobogók színtartása kiemelkedő. A Polikov Kft. speciális, viharálló kivitelt is forgalmaz. A kültéri lobogók digitális egyoldalas textilnyomtatással készülnek, ahol a hátoldal tükörképes, a zászlók 90%-ban átlátszóak. Beltérre varrott, hímzett lobogók is elérhetők. Márkák, brandek jelenlegi leghatékonyabb hirdetési felülete a zászlórudakra kihelyezett lobogó.

 

A legjobb világító oszlop forgalmazó

A világítási oszlopok, világító oszlopok anyaga üvegszálas erősítésű kompozit. A Polikov Kft. által forgalmazott, energiatakarékos kompozit lámpaoszlopLED-lámpákkal szerelt világító oszlopok kiváló alternatívái a hagyományosabb fém és  beton villanyoszlopoknak, kandelábereknek. Élettartamuk 40-50 év, könnyű súlyuknál fogva egyszerűen telepíthetők. Nem igényelnek különösebb karbantartást, de az esetleges szerelésük egyszerű – általában nem szükséges hozzá emelőkocsis szerkezet. Az üvegszál erősítésű kompozit oszlop könnyedén ellenáll az éghajlati viszonyok változásának. Nem támadja a korrózió, anyagánál fogva érintésvédelmi szempontból a legkiválóbb választás. Maradvány-értéke nincs, így a rongálásnak is kevésbé van kitéve. Oszlopaihoz a Polikov Kft. a modulárisan szerelhető LED lámpatestek széles választékát kínálja. Az üvegszálas erősítésű kompozit oszlop előállítása, telepítése, és használata közben is minimális környezeti terhelést támaszt. Környezetbarát eljárással készül, s hosszú élettartama alatt nem igényel különösebb szervizelést. A kompozit világító oszlop mellett a Polikov Kft. kiváló minőségű, öntött alumíniumból készült világítási oszlopokat is forgalmaz. Sőt, építészeti szempontból is kifogástalan élményt nyújtó dizájn világítási oszlopokat, világítóoszlopokat is.